Info

Geen Daden Maar Woorden Festival vindt plaats op 14 oktober 2017 en is een ontdekkingstocht langs literatuur, muziek en spoken word.

Wij zorgen elk jaar voor een mooie mix van artiesten en auteurs en zetten een schijnwerper op nieuw talent. Bekijk hieronder de aftermovie van vorig jaar om een impressie te krijgen van het culturele Geen Daden Maar Woorden Festival.

 

Waar?

Op vier locaties rondom het Deliplein, Katendrecht (Rotterdam-Zuid)

Bereikbaarheid

Auto
Vanuit Breda neem je op de A16 de afslag (24) Havens/Feijenoord.
Klik hier voor de routebeschrijving

Vanuit Utrecht of Amsterdam neem je op de A12 de afslag Kralingen richting Feijenoord/IJsselmonde.
Klik hier voor de routebeschrijving

Let op! Vanaf 29 juni 2015 geldt in de gehele wijk Katendrecht betaald parkeren.

Fiets
Vanaf Rotterdam Centraal is Katendrecht in een kwartiertje te fietsen. Klik hier voor de routebeschrijving.

OV
Neem vanaf Rotterdam CS de metro(Erasmus)lijn- richting Zuid (Slinge of Spijkenisse), uitstappen bij halte Rijnhaven. Dan nog 10 minuten lopen: loop het metrostation uit en steek de weg over. Houd de C1000 aan je rechterhand en loop via de Brede Hilledijk Katendrecht op. Alsmaar rechtdoor, rechts afbuigen de Veerlaan in. Rechtdoor totdat je op het driehoekige Deliplein komt.

Let op! Houd er rekening mee dat de laatste metro vanaf Rijnhaven naar Rotterdam CS om 00.28 uur vertrekt.

Plan je reis

Partners

Samenwerkingspartners van Geen Daden Maar Woorden Festival Rotterdam zijn: Theater en Kantine Walhalla (locaties en programmering), Kopi Soesoe (locatie en programmering), Poetry International (programmering), en Bosch&deJong (locatie en programmering).

        

InstagramInstagram

Volg onsVolg ons

Word FanWord Fan

Powered by Passionate Bulkboek

Passionate Bulkboek ontwikkelt activiteiten voor jongeren met als doel hen te interesseren voor culturele uitingen in het algemeen en letteren in het bijzonder. Jongeren worden bereikt via educatieve projecten in het voortgezet onderwijs en vrijetijdsproducten die zich op dezelfde jongeren richten.

Lees Meer