Info

Op zaterdagavond 14 oktober vond Geen Daden Maar Woorden Festival plaats op verschillende locaties rondom het Deliplein op Katendrecht in Rotterdam. Het was een avond vol literatuur, muziek en spoken word, waarbij jong talent in de spotlights stond. Dit jaar stonden onder meer Hanna Bervoets, Lucky Fonz III, Murat Isik, Mariana Hirschfeld en Takkie op het podium. Dat wil je niet missen! Benieuwd wie er nog meer optraden? Bekijk dan het volledige programma!

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook, Twitter, Instagram én schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Geen Daden Maar Woorden Festival 2017 is uitverkocht! Je kunt dus helaas geen tickets meer kopen. Wil je toch kijken of je een kaartje kunt bemachtigen? Kijk dan op Ticket Swap.

Voorafgaand aan het festival lekker dineren aan het Deliplein? Lees hier waar je een speciaal Geen Daden Maar Woorden Festival-menu kunt krijgen!

Wanneer?

Zaterdagavond 14 oktober van 20:00 tot 00:00 uur en aansluitend afterparty!

Waar?

Op drie locaties rondom het Deliplein, Katendrecht (Rotterdam-Zuid)

Bereikbaarheid

Auto
Vanuit Breda neem je op de A16 de afslag (24) Havens/Feijenoord.
Klik hier voor de routebeschrijving

Vanuit Utrecht of Amsterdam neem je op de A12 de afslag Kralingen richting Feijenoord/IJsselmonde.
Klik hier voor de routebeschrijving

Let op! Vanaf 29 juni 2015 geldt in de gehele wijk Katendrecht betaald parkeren.

Fiets
Vanaf Rotterdam Centraal is Katendrecht in een kwartiertje te fietsen. Klik hier voor de routebeschrijving.

OV
Neem vanaf Rotterdam CS de metro(Erasmus)lijn- richting Zuid (Slinge of Spijkenisse), uitstappen bij halte Rijnhaven. Dan nog 10 minuten lopen: loop het metrostation uit en steek de weg over. Houd de C1000 aan je rechterhand en loop via de Brede Hilledijk Katendrecht op. Alsmaar rechtdoor, rechts afbuigen de Veerlaan in. Rechtdoor totdat je op het driehoekige Deliplein komt.

Let op! Houd er rekening mee dat de laatste metro vanaf Rijnhaven naar Rotterdam CS om 00.28 uur vertrekt.

Plan je reis

Partners

Samenwerkingspartners van Geen Daden Maar Woorden Festival Rotterdam zijn: Theater en Kantine Walhalla (locaties en programmering), Kopi Soesoe (locatie en programmering), Poetry International (programmering), Bosch&deJong (programmering), LIVRE Magazine (programmering) en Woorden Worden Zinnen (programmering).

Bekijk hieronder de aftermovie van vorig jaar voor een goede sfeerimpressie van het culturele Geen Daden Maar Woorden Festival!

 

        

Word FanWord Fan

Volg onsVolg ons

InstagramInstagram

Powered by Passionate Bulkboek

Passionate Bulkboek ontwikkelt activiteiten voor jongeren met als doel hen te interesseren voor culturele uitingen in het algemeen en letteren in het bijzonder. Jongeren worden bereikt via educatieve projecten in het voortgezet onderwijs en vrijetijdsproducten die zich op dezelfde jongeren richten.

Lees Meer