Categorieen

Houd 14 oktober vrij in je agenda!

14 oktober wordt een datum om te onthouden en een avond om niet te vergeten, want dan vindt het jaarlijkse Geen Daden Maar Woorden Festival weer plaats op Katendrecht!

Geniet dit jaar op vier locaties van voordrachten, spoken word-optredens, interviews en muziek met bekende én (nog) onbekende schrijvers, dichters, singer-songwriters en andere artiesten. Natuurlijk wordt het festival weer afgesloten met een bruisende afterparty in Kantine Walhalla. De kaartverkoop gaat al snel van start, dus houd de website in de gaten!

Kijk de komende weken op onze social media om erachter te komen welke literaire en muzikale artiesten hun talenten tonen op Geen Daden Maar Woorden Festival. Ook zullen er weer early bird tickets verkrijgbaar zijn, voor de snelle beslissers, dus stay tuned!

Word FanWord Fan

Volg onsVolg ons

InstagramInstagram

Powered by Passionate Bulkboek

Passionate Bulkboek ontwikkelt activiteiten voor jongeren met als doel hen te interesseren voor culturele uitingen in het algemeen en letteren in het bijzonder. Jongeren worden bereikt via educatieve projecten in het voortgezet onderwijs en vrijetijdsproducten die zich op dezelfde jongeren richten.

Lees Meer