Categorieen

Uitgelicht: Boekhandel Bosch&deJong

Samenwerkingspartner in de spotlight!

Maak kennis met Boekhandel Bosch&deJong, gevestigd in de Fenix Food Factory én samenwerkingspartner van Geen Daden Maar Woorden Festival. Op 14 oktober zijn zij verantwoordelijk voor de boekenverkoop in Kantine Walhalla, zodat je alle pareltjes die je op het podium hebt gehoord, meteen mee naar huis kunt nemen. Om eigenaar Folco beter te leren kennen, legden we hem enkele vragen voor:

Naar welke act kijk jij het meest uit? 
Ik kijk uit naar Gerson Main. Ik ken hem nog niet maar de combinatie van muziekstijlen klinkt veelbelovend.

Welk boek van de optredende auteurs zou jij graag willen lezen?
Aan doodgaan dachten we niet van Gerda Blees omdat verhalenbundels altijd een fijne manier zijn om met iemands schrijfstijl bekend te raken. Daarnaast ligt Efter van Hanna Bervoets ook op de stapel met nog te lezen boeken.

Wat is jouw meest memorabele GDMW-moment van de afgelopen twee jaar?
Het optreden van David Buuck op de zondagmiddag in 2016! Zijn hypnotiserende stem in combinatie met herhalende en regelmatig grappige poëzie, werkte bijzonder goed.
 

Word FanWord Fan

Volg onsVolg ons

InstagramInstagram

Powered by Passionate Bulkboek

Passionate Bulkboek ontwikkelt activiteiten voor jongeren met als doel hen te interesseren voor culturele uitingen in het algemeen en letteren in het bijzonder. Jongeren worden bereikt via educatieve projecten in het voortgezet onderwijs en vrijetijdsproducten die zich op dezelfde jongeren richten.

Lees Meer