Categorieen

Er staat iets te gebeuren...met Anne Vegter en De Eef van Breen Group!

Zij is Dichter des Vaderlands, performer, duizendpoot Anne Vegter.
Hij is trompettist, zanger, componist, duizendpoot Eef van Breen.
Zijn composities zijn narratief en zinnenprikkelend. 
Haar gedichten lezen als grillige en speelse muziek.
Hij maakt van zijn geluid een film van beelden. 
Zij maakt van haar gedichten stelsels van uitspraken. 

Vanuit het perspectief van personages wordt het publiek meegevoerd naar een ruimtelijk landschap. Er staat iets te gebeuren. Iets dreigt, iets kan veranderen. Via nieuwsberichten wordt een parallel verhaal verteld. Het gaat over revoluties die zich op afstand afspelen. We sluiten onze oren er niet langer voor. Een muzikale voordracht over geweld en liefde.

Sinds 2013 zijn Dichter des Vaderlands Anne Vegter en De Eef van Breen Group regelmatig op de Nederlandse podia te vinden. Overtuigd van de actuele zeggingskracht van poëzie en de performance van taal en muziek vonden Vegter en De Eef van Breen Group in elkaar de ideale partner. Ze presenteren zich daarom als een collectief van zes muzikanten.

Te zien op het podium van de Grote Zaal te zien. Wees erbij!

Recente Updates

Word FanWord Fan

Volg onsVolg ons

InstagramInstagram

Powered by Passionate Bulkboek

Passionate Bulkboek ontwikkelt activiteiten voor jongeren met als doel hen te interesseren voor culturele uitingen in het algemeen en letteren in het bijzonder. Jongeren worden bereikt via educatieve projecten in het voortgezet onderwijs en vrijetijdsproducten die zich op dezelfde jongeren richten.

Lees Meer