Categorieen

Stagiair(e) gezocht voor GDMW 2017!

Stagevacature - Geen Daden Maar Woorden Festival 2017

Geen Daden Maar Woorden Festival zoekt deze zomer een productie-assistent voor de komende editie! Kom jij ons team versterken?

Geen Daden Maar Woorden Festival vond is een ontdekkingstocht langs literair talent, (inter)nationale dichters en spoken word-artiesten, singer-songwriters, en muziek(theater). Het festival presenteert literatuur in combinatie met andere disciplines zoals muziek, film, dans en theater. Het resultaat is een vernieuwend festival dat zich op de scheidslijn tussen kunst en uitgaan bevindt. Op 14 oktober vindt Geen Daden Maar Woorden Festival plaats in Rotterdam.

Periode: beschikbaar vanaf juli 2017, periode in overleg

Tijd: 4 dagen per week

Stagevergoeding: €150,- euro per maand op basis van een 32-urige werkweek

Het festival wordt georganiseerd door Passionate Bulkboek. Passionate Bulkboek richt zich op activiteiten voor jongeren op het gebied van cultuur, kunst, lezen en literatuur. Er wordt door een enthousiast, klein en jong team onder leiding van een projectleider samen met een paar stagiairs gewerkt aan literaire evenementen, zoals de Jonge Jury, schrijfwedstrijd Write Now!, en het jaarlijkse Geen Daden Maar Woorden Festival. Kijk voor meer informatie en alle projecten op passionatebulkboek.nl.

Ben jij op zoek naar een leuke stage?

Solliciteren kan door je cv en motivatiebrief zo spoedig mogelijk te sturen naar Anouk Prins: anouk@passionatebulkboek.nl.

Takenpakket:

  • Productionele taken zoals het bijhouden van de planning en het opstellen van contracten, briefings voor auteurs/artiesten, draaiboeken, instructies voor vrijwilligers, en het maken van notulen;
  • Het (mede)programmeren van de randprogrammering van Geen Daden Maar Woorden Festival;
  • Scouten van (jong) talent;
  • Meedenken in het publiciteitstraject en het (mede)uitvoeren hiervan;
  • Werven, informeren en instrueren van vrijwilligers voor het festival;
  • Schrijven voor (en updaten van) website en social media;
  • Het begeleiden van artiesten en vrijwilligers en het coördineren van het randprogramma tijdens de uitvoering van het festival;
  • Administratieve taken ter ondersteuning van het kantoor;
  • Inzet voor andere projecten van Passionate Bulkboek indien nodig.

Wij zoeken… een enthousiaste stagiair(e) met een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede contactuele eigenschappen. Ben jij zelfstandig werkend, initiatiefrijk, stressbestendig, doortastend, flexibel en beschik je over organisatorisch vermogen? Dan zoeken we jou!

Heb je belangstelling voor deze productionele stage, stuur dan een motivatiebrief met je cv naar Anouk Prins: anouk@passionatebulkboek.nl. Heb je vragen over deze vacature, bel dan op dinsdag of donderdag naar Anouk Prins: 010-2762626.

Recente Updates

Word FanWord Fan

Volg onsVolg ons

InstagramInstagram

Powered by Passionate Bulkboek

Passionate Bulkboek ontwikkelt activiteiten voor jongeren met als doel hen te interesseren voor culturele uitingen in het algemeen en letteren in het bijzonder. Jongeren worden bereikt via educatieve projecten in het voortgezet onderwijs en vrijetijdsproducten die zich op dezelfde jongeren richten.

Lees Meer