Categorieen

Vóór GDMW lekker dineren aan het Deliplein?

Naar Geen Daden Maar Woorden Festival ga je natuurlijk niet op een lege maag! Aan het Deliplein kun je gelukkig voorafgaand aan het festival genieten van een speciaal driegangenmenu mét korting! Dus wil je je in Peruaanse sferen begeven, heb je trek in een Italiaanse pizza of smacht je naar een schaal met kokkels? Breng dan op zaterdagavond 14 oktober een bezoek aan de restaurants Ceviche y Maas, Pizzeria Trattoria Bleij of KAAP Vislokaal op Katendrecht.

Wie en wanneer?
Voorafgaand aan Geen Daden Maar Woorden Festival op vertoon van je ticket.

Wat? 
Ceviche y Maas biedt een Peruaans driegangenkeuzemenu voor €32,00 in plaats van €36,00 euro. Deze kleurrijke keuken zit vol verrassingen! Bij Pizzeria Trattoria Bleij krijg je voor €25,00 een driegangenkeuzemenu waar niet alleen pizza op te vinden is, maar ook andere Italiaanse delicatessen. Bij KAAP Vislokaal maken ze speciaal voor bezoekers van het festival een menuutje klaar voor maar €27,50. Wat dacht je van scholfilet met botersaus? Dat wil je niet missen!

Hoe en waar? 
Reserveer bij het restaurant naar keuze en geef aan dat je via ons komt. Probeer niet later dan 18:00 uur bij het restaurant aan te komen, zodat je genoeg tijd hebt om in alle rust te eten voordat om 20:00 uur het programma begint. Ben je vegetariër of heb je andere dieetwensen? Geef dit voor het gemak meteen even door als je je reservering plaatst!

Ceviche y Maas: Delistraat 2, 3072 ZK Rotterdam, 010-4865661.
Pizzeria Trattoria Bleij: Delistraat 30, 3072 ZL Rotterdam, 010-2371059.
KAAP Vislokaal: Delistraat 48, 3072 ZL Rotterdam, 010-4232222.


 

Recente Updates

Word FanWord Fan

Volg onsVolg ons

InstagramInstagram

Powered by Passionate Bulkboek

Passionate Bulkboek ontwikkelt activiteiten voor jongeren met als doel hen te interesseren voor culturele uitingen in het algemeen en letteren in het bijzonder. Jongeren worden bereikt via educatieve projecten in het voortgezet onderwijs en vrijetijdsproducten die zich op dezelfde jongeren richten.

Lees Meer